ProMosaik Norwegen NOR

 

Velkommen til ProMosaik Norge!

ProMosaik Norge er siden til ProMosaik GROUP dedikerte Norske gruppe.

ProMosaik GROUPs Oversettelsesbyråer, nemlig ProMosaik Translation, The Quality Translator, MBC, Menuuno, Rauhola og ProMosaik Workshop MT leverer oversettelser til og fra norsk og et bredt spekter av språk fra hele verden.

Våre viktigste ekspertiseområder er teknologi, jus, markedsføring, kultur, patenter, litteratur, samfunnsvitenskap og medisinsk industri.

I tillegg til fire forskjellige varianter av samisk, nordsamisk, sørsamisk, lulesamisk og skoltsamisk, er kvensk også anerkjent som et minoritetsspråk i Norge, i likhet med romani, språk som Sinti og Romanes, og Norsk Romani, en blanding av romani og norsk. Norge var den første staten som ratifiserte European Charter for Regional or Minority Languages ​​i 1993, da dette trådte i kraft i 1998.

ProMosaik Interlanguage tilbyr online språkkurs for å fremme interkulturell dialog i Norge og med de andre landene rundt om i verden. Vi jobber mot mennesker som opplever flerspråklighet som en berikelse.

ProMosaik tilbyr deg oversettelse og lokalisering til forskjellige språk og kulturer.

ProMosaik Children fremmer oversettelse av eventyr og fabler til europeiske språk for å motsette seg diskriminering og rasisme og strebe etter en mer fredelig verden.

ProMosaik LAPH tilbyr gratis utgivelse av bøker og forskningsartikler av forfattere og forskere fra Norge. ProMosaik Poetry overvinner språkbarrierer ved å oversette poesi fra mange forskjellige språk.

ProMosaik tilbyr også oversettelsespraksis på 8 uker for videregående og universitetsstudenter innen menneskerettigheter og alternativ journalistikk.

I Norge fokuserer ProMosaik på å fremme interkulturell utveksling mellom Norge og andre land, spesielt sørlige stræk av verden, samt forebygging av rasisme og diskriminering som følge av interkulturell dialog. Vårt mål er å kunne oppnå fredelig sameksistens mellom forskjellige kulturer ved å overvinne språkbarrierer.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Skriv til oss, ring oss på vårt hovedkvarter i Istanbul eller kontakt vår partner i Norge.

Du kan også finne ProMosaik på sosiale medier.

Kontakt oss gjerne for å støtte våre publiseringsprosjekter ProMosaik LAPH og ProMosaik Children eller for å bli en del av vårt team av oversettere eller forfattere!

Koordinatorene i ProMosaik Norge ser frem til å høre fra deg!

Her finner du ProMosaik Norges presentasjonsvideo.