ProMosaik Translations heeft een divisie ontwikkeld die zich richt op kwalitatief hoogwaardige en kostenefficiënte transcriptieservices. In tegenstelling tot andere transcriptiebedrijven heeft ProMosaik Translations de unieke mogelijkheid om media van alle soorten en in alle talen te transcriberen en te vertalen.

Van zeer complexe juridische inhoud tot technische medische opnamen, ProMosaik Translations heeft op afroep gecertificeerde transcriptiespecialisten beschikbaar om u de diensten te bieden die u nodig hebt tegen de meest betaalbare prijzen in de branche. We bieden ook spoedtranscriptieservices om uw tijdgevoelige behoeften op te lossen.

Zoals voor alle diensten die wij aanbieden, houdt ProMosaik Translations zich aan strikte geheimhoudings- en kwaliteitsnormen.

ProMosaik Translations wordt vertrouwd door de meest gerenommeerde organisaties ter wereld. Of u nu zakelijke, juridische, medische, educatieve of klantenservice gerelateerde transcriptieservices nodig heeft, ProMosaik Translations is uw kosteneffectieve, betrouwbare oplossing.

Transcriptieservices omvatten in principe de conversie van een audiofeed naar tekst. Deze diensten zijn vaak een noodzakelijk element voor de productie van meertalige video / audio-inhoud. Als de tekst is getranscribeerd, kan deze rechtstreeks worden ondertiteld voor slechthorenden of als hulpmiddel gebruikt vvoor diegenen die de gesproken taalversie van de originele audiofeed niet begrijpen of diegenen die ondertitels in de brontaal graag zien als aanvulling op de audiostream .

Dit getranscribeerde materiaal kan ook worden gebruikt als basis voor latere vertalingen in verschillende talen. ProMosaik Translation s heeft teams die zich bezighouden met het overschrijven van audiocontent voor gebruik in het uiteindelijke postproductie- en vertaalproces.

Bij het vertalen van de dialoog van audio-opnamen naar een andere taal, wijst ProMosaik Translations eerst native taalkundigen aan om de tekst in de oorspronkelijke taal te transcriberen. Een tweede team van moedertaalsprekers van de doeltaal wordt vervolgens ingezet om de tekst te vertalen. Dit tweefasen transcriptie- / vertaalproces draagt ​​bij tot een output van aanzienlijk hogere kwaliteit dan gelijktijdige audiovertaling / transcriptie, waarbij men de stap overslaat van het transcriberen van de audiofeed naar de oorspronkelijke taal. De tweefasige aanpak is vooral belangrijk voor juridisch materiaal zoals gerechtelijke en politieregisters, omdat het zorgt voor een hoger kwaliteitsniveau.

Ons doel bij ProMosaik Translations is om alle soorten transcriptieservices   in alle talen te bieden om u een one-stop oplossing te bieden voor al uw transcriptiebehoeften. ProMosaik Translations verwerkt normaal de volgende soorten transcripties: media, televisie, digitale audio- en videoproductie, interviews, telefoongesprekken, lezingen, toespraken, conference calls, podcasts, focusgroepen, seminars, paneldiscussies, interviews met meerdere personen, onderzoeksinterviews, documentaire interviews, juridische verklaringen, gerechtelijke en nog veel meer.

Transcriptiediensten zijn vaak een noodzakelijk element bij de productie van meertalige video- / audio-inhoud. Transcriptieservices omvatten in feite het converteren van een originele audiofeed in tekst. Deze tekst kan direct worden gebruikt voor slechthorenden of als hulpmiddel voor mensen die de gesproken taalversie van de originele audio-feed niet begrijpen en bij voorkeur ondertitels in de brontaal willen zien. Dit getranscribeerde materiaal kan ook worden gebruikt als basis voor latere taalvertalingen in verschillende talen. ProMosaik Translations heeft teams die zich bezighouden met het overschrijven van audiocontent voor gebruik in het uiteindelijke postproductie- en vertaalproces.

De transcriptieprijzen van ProMosaik Translations zijn duidelijk en eenvoudig. Het is gebaseerd op een prijs per minuut audio die varieert afhankelijk van de taal en de complexiteit van de inhoud van de bronaudiofeed. Als de transcriptie in een andere taal moet worden vertaald, worden extra kosten aan de uiteindelijke prijs toegevoegd. Omdat het ons doel is om langetermijnrelaties met onze klanten te ontwikkelen, zijn er grote kwantumkortingen en incentives voor terugkerende klanten. Vraag naar onze volumekortingen, want u kunt tot 50% besparen op grote projecten.