Schwedisch

Välkommen till ProMosaik Sverige

ProMosaik Sverige är hemsidan av ProMosaik GROUP tillägnad Sverige.
Översättningsavdelningarna i ProMosaik GROUP som är ProMosaik Translation, Quality Translator och MBC översätter för dig till svenska och från svenska till alla vanliga europeiska och internationella språk. Våra huvudsakliga kompetensområden är teknik, juridik, marknadsföring, kultur, patent, litteratur, samhällsvetenskap och medicin.
ProMosaik Interlanguage erbjuder språkkurser online för att främja den interkulturella dialogen mellan Sverige och resten av världen.
Svenska är ett nordgermanskt språk som talas av cirka 10,5 miljoner människor, främst i Sverige som huvudspråk, men även som det ena nationalspråket i Finland och som enda officiella språk på Åland. Även i Estland talar en minoritet svenska.
ProMosaik Children främjar översättningen av sagor och fabler till europeiska språk för att främja interkulturell dialog och står för språklig och kulturell mångfald.
ProMosaik LAPH erbjuder gratis publicering av böcker om Sverige samt verk och forskningsrapporter skrivna av svenskspråkiga författare och forskare. ProMosaik Poetry övervinner språkbarriärer genom att översätta poesi.
ProMosaik erbjuder också 8 veckors praktikplatser inom översättning för mänskliga rättigheter.
När det gäller Sverige fokuserar ProMosaik på två huvudfrågor: främjande av kulturellt utbyte och dialog samt publicering av litteratur och poesi.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Skriv till oss, ring vårt huvudkontor i Istanbul eller kontakta oss via Skype, WhatsApp eller Telegram.
Du kan också hitta ProMosaik på sociala medier.
Stöd våra publikationsprojekt!
Ansök som översättare eller författare i vårt team! Skicka oss din samarbetsförfrågan!
Koordinator för ProMosaik Sverige ser fram emot att höra från dig! Tack så mycket!