Promosaik Suomi

Tervetuloa ProMosaik Suomeen!

ProMosaik Suomi on osa ProMosaik GROUP -sivustoa, joka on omistettu Suomelle.

ProMosaik GROUPin, ProMosaik Translationin, The Quality Translatorin ja MBC:n käännösosastot kääntävät sinut kaikille kielille, joita puhutaan Suomessa. Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tekniikka, laki, markkinointi, kulttuuri, patentit, kirjallisuus, yhteiskuntatieteet ja lääketiede.

ProMosaik Interlanguage tarjoaa verkkokielikursseja kulttuurienvälisen vuoropuhelun edistämiseksi Suomen ja muun maailman välillä.

Suomi on tärkein virallinen kieli, jota puhutaan Suomessa, mutta on olemassa useita samankaltaisia murteita, jotka voidaan jakaa kolmeen kieliperheeseen: indoeurooppalaiseen, altaiciin ja afroaasialaiseen. Suomi on kulttuurikieli, jota käytetään kirjallisuudessa, tieteissä ja mediassa. Noin 90% Suomen väestöstä puhuu Suomea.. Suomessa asuuu myös ruotsalaisia vähemmistöjä, jotka puolestaan puhuvat ruotsia. Ruotsi on tärkeä uskonnollisista ja historiallisista syistä.

ProMosaik Children edistää farsi-satujen ja tarinoiden kääntämistä eurooppalaisille kielille torjuakseen syrjintää, islamofobiaa ja rasismia ja edistääkseen rauhallisempaa ja oikeudenmukaisempaa maailmaa.

ProMosaik LAPH tarjoaa ilmaisen julkaisun Irania koskevista kirjoista sekä farsin kielisten kirjoittajien ja tutkijoiden kirjoittamista teoksista ja tutkimuspapereista.

ProMosaik Poetry taas voittaa kielelliset esteet kääntämällä farsirunoutta.

ProMosaik tarjoaa myös 8 viikon harjoittelujaksoja ihmisoikeuksien käännösten alalla.

Suomen osalta ProMosaik keskittyy kahteen pääasiaan: kulttuurivaihdon edistämiseen ja uskontojen väliseen vuoropuheluun muslimimaailman kanssa.

Odotamme yhteydenottoasi!

Kirjoita meille, soita päätoimistoomme Istanbuliin tai ota meihin yhteyttä Skypen, WhatsAppin tai sahkopostin kautta.