Promosaik Suomi

Tervetuloa ProMosaik Suomeen!

ProMosaik Suomi on ProMosaik GROUP -sivustoa, joka on omistettu Suomelle.

ProMosaik GROUPin, ProMosaik Translationin, The Quality Translatorin ja MBC:n käännösosastot kääntävät sinut kaikille kielille, joita puhutaan Suomessa. Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tekniikka, laki, markkinointi, kulttuuri, patentit, kirjallisuus, yhteiskuntatieteet ja lääketiede.

ProMosaik Interlanguage tarjoaa verkkokielikursseja kulttuurienvälisen vuoropuhelun edistämiseksi Suomen ja muun maailman välillä.

Suomi on tärkein virallinen kieli, jota puhutaan Suomessa, mutta on olemassa useita murteita, jotka kuuluvat kolmeen kieliperheeseen: indoeurooppalaiseen, altaiciin ja afroaasialaiseen. Suomi on kulttuurikieli, jota käytetään kirjallisuudessa, tieteissä ja mediassa. Alle 90% Suomen väestöstä puhuu Suomea. Suomi ja ruotsi ovat yleisimpiä kieliä Suomessa. Ruotsalainen vähemmistö puhuu ruotsia. Suomessa asuuu myös ruotsalaisia vähemmistöjä. He puhuvat ruotsia. Ruotsi on tärkeä uskonnollisista ja historiallisista syistä. Ruotsia tutkitaan uskonnollisiin ja henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

ProMosaik Children edistää farsi-satujen ja tarinoiden kääntämistä eurooppalaisille kielille torjuakseen syrjintää, islamofobiaa ja rasismia ja edistääkseen rauhallisempaa ja oikeudenmukaisempaa maailmaa.

ProMosaik LAPH tarjoaa ilmaisen julkaisun Irania koskevista kirjoista sekä farsiakielisten kirjoittajien ja tutkijoiden kirjoittamista teoksista ja tutkimuspapereista. ProMosaik Poetry voittaa kielelliset esteet kääntämällä farsi runoutta.

ProMosaik tarjoaa myös 8 viikon harjoittelujaksoja ihmisoikeuksien käännösten alalla.

Suomen osalta ProMosaik keskittyy kahteen pääasiaan: kulttuurivaihdon edistämiseen ja uskontojen väliseen vuoropuheluun muslimimaailman kanssa.

Odotamme yhteydenottoasi!

Kirjoita meille, soita päätoimistoomme Istanbuliin tai ota meihin yhteyttä Skypen, WhatsAppin tai sähkeen kautta.

Löydät ProMosaikin myös sosiaalisesta mediasta.

Käännämme seuraaville Suomessa puhutuille kielille: ruotsi, suomi, englanti.

Tue julkaisuprojektejamme!

Hakeudu jäseneksi tiimimme kääntäjänä tai kirjailijana!

ProMosaik Suomen koordinaattorit odottavat mielellään yhteydenottoasi!

Täältä löydät esittelyvideomme.