Hungary

Üdvözöljük a ProMosaik Magyarország weboldalán!

A ProMosaik Magyarország a ProMosaik GROUP Magyarországnak és a magyar nyelvnek szentelt oldala.

A ProMosaik GROUP, a ProMosaik Translation, a The Quality Translator, az MBC, a Menuuno és a Workshop MT fordítóirodái magyarra és magyarról az összes európai és világnyelvre készítenek fordításokat. Szakterületeink: technológia, jog, marketing, kulturális tudományok, szabadalmi témák, irodalom, társadalomtudományok, orvostudomány.

A ProMosaik Interlanguage online nyelvtanfolyamokat kínál a Magyarország és a világ más országai közötti interkulturális párbeszéd elősegítésére.

A magyar az uráli nyelvcsalád tagja, a finnugor nyelvek közé tartozó ugor nyelvek egyike, amely világszerte mintegy 20 millió ember anyanyelve.

A magyar nyelvet intenzíven használó országok: Magyarország, Szlovákia, Románia, Ausztria, Ukrajna, Szlovénia, Bosznia és Szerbia. A magyar nyelvet több nyugat-európai országban is gyakran beszélik, például Németországban, Angliában, Svájcban, Olaszországban és Franciaországban, de Európán túl pl. Amerikában és Ausztráliában is. A magyar az egyik hivatalos és munkanyelv az EU-ban.

A ProMosaik Children meséket és történeteket fordít európai nyelvekre, hogy segítse a kultúrák közötti párbeszédet és kiáll a nyelvi és kulturális sokszínűség mellett.
A ProMosaik LAPH ingyenesen jelentet meg Magyarországról, valamint magyarul beszélő szerzők és kutatók munkáiról, kutatásairól szóló könyveket. A ProMosaik Poetry költészeti fordításával győzi le a nyelvi korlátokat.

A ProMosaik 8 hetes szakmai gyakorlatokat is kínál az emberi jogok és az alternatív újságírás fordításának területén.

Magyarországon a ProMosaik két fő témára összpontosít: a kulturális kommunikáció és párbeszéd előmozdítására, továbbá irodalmi és költészeti művek megjelentetésére.

Örömmel várjuk Önt!

Írjon nekünk, hívja Isztambulban található központi irodánkat vagy lépjen kapcsolatba velünk Skype-on, WhatsApp-on vagy távirat útján.

A ProMosaik a közösségi médiában is megtalálható.

Támogassa kiadói projektjeinket!

Jelentkezzen fordítóként vagy szerzőként, hogy tagja lehessen csapatunknak! Küldje el címünkre együttműködési kérelmét!

A ProMosaik Magyarország koordinátora várja az érdeklődőket! Köszönjük szépen!